17:00

Toarpsalliansen G

Referat: Nittorps IK - Toarpsalliansen G

Nittorp-Toarpsalliansen U 3-3 (2-2)
Tuff match mot ett betydligt vassare Nittorp än senast. Nittorp börjar bäst och lyckas också ta ledningen på ett skott som Nellie har kontroll på, men som olyckligt tar på en av våra egna i mål. Allt eftersom jobbar vi oss in i matchen och efter en fast situation gör Therese precis det vi pratade om i omklädningsrummet. "Fånga upp bollen om den rensas ut från straffområdet och döda den! Helst i mål!" Det gjorde Therese, hårt i krysset!
Nu har vi en bra period och efter bra press blir Elin R fri i straffområdet och kan dunka in 1-2 bakom en chanslös målvakt. Trots ganska bra kontroll i slutet på halvleken ger vi bort en frispark på egen planhalva. När vi dessutom är lite loja i markeringsspelet är det bara fö hemmalaget att tacka, ta emot och kvittera. Litr snopet när det faktiskt kändes som att vi hade tagit kontroll på matchen.
I andra halvlek startar hemmalaget något bättre än vi och efter 5 minuter snappar hemmalaget upp en bakåtpass och sätter 3-2. Återigen är det vi som får jaga. Vi lyckas också skapa tryck och vaskar fram en handfull högkaratiga målchanser men bolluschlingen ville inte in. Vi har även flera fina avslutslägen där vi inte riktigt får till kvalitén.
Nittorp är på inget sätt ofarliga, utan skapar chanser även dom. Det känns ändå som att vi har dom farligare chanserna och till slut, med 10 minuter kvar får Ida E på en fin träff som seglar in i målvaktens bortre kryss. Kvittering till 3-3 som också blir slutresultatet.
Det var en kvalitetsmässigt ganska så svajig match. Enkla misstag blandades med fina prestationer och spel. Värmen hade säkert lite med detta att göra, men det är ju lika för båda lagen.
Idag gör vi iallafall dom snygga målen! 3 fina skott varav 2 i krysset!??

ons 3 maj 2017, 19:00 Toarpsalliansen G - Nittorps IK 2 - 3
ons 6 sep 2017, 19:00 Toarpsalliansen G - Nittorps IK 1 - 3